ΝEA
7/10/24

Η ευχή του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδας στην Ολυμπιακή ομάδα - Ο Νίκος Ηλιάδης εκπροσώπησε τους προπονητές της Team Hellas

Tην ευχή του για καλή επιτυχία στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024» έδωσε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδας κ. Ιερώνυμος στην ελληνική ομάδα. Τους προπονητές της Team Hellas εκπροσώπησε ο εθνικός προπονητής του τζούντο, Νίκος Ηλιάδης.

Ο κ. Ιερώνυμος ευχόμενος καλή επιτυχία είπε μεταξύ άλλων: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους, τον καθέναν χωριστά, διότι για μένα η επίσκεψή σας είναι μεγάλη τιμή. Θα ήθελα να ευχηθώ καλό αγώνισμα, καλή επιτυχία, καλά αποτελέσματα αλλά κυρίως να μην είναι ο στόχος σας μόνο για την πατρίδα αλλά και τον εαυτό σας, γιατί θέλει και εκείνος την επιβράβευσή του ή την παρατήρηση που δεν πήγε καλά για να διορθωθεί. Ευχαριστώ λοιπόν για την επίσκεψη και σας εύχομαι καλή δύναμη, καλή επιτυχία και να ξέρετε ότι όπου πηγαίνετε η επιβράβευση σας, όχι μόνο ως προς το αποτέλεσμα αλλά και τον αγώνα που κάνετε για να πετύχετε αυτό που επιδιώκετε δεν είναι μόνο δικό σας αγώνισμα αλλά και δικό μας. Και σας σκεφτόμαστε και προσευχόμαστε και ευχόμαστε γεροί να πηγαίνετε να δίνετε τον αγώνα σας, και να σας καμαρώνουμε και να σας χαιρόμαστε! Καλή επιτυχία.»

Αλλά Νέα μας