ΝEA
3/20/24

ΚΕΔ: Σεμινάρια διαιτησίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στις 30 και 31 Μαρτίου

Στο πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης της ποιότητας και του αριθμού των ελλήνων διαιτητών τζούντο η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας τζούντο (ΚΕΔ) σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο διοργανώνει σεμινάρια και σχολές διαιτησίας, το ένα στην Θεσσαλονίκη και το άλλο στην Αθήνα, το Σάββατο 30-03-2024 και την Κυριακή 31-03-2024.

Το σεμινάριο και η Σχολή Διαιτησίας για τη Θεσσαλονίκη, θα διεξαχθεί στις Αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Νεάπολης – Συκεών (ΣΑΠΚ Νεάπολης), το σεμινάριο της Αθήνας θα διεξαχθεί στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης (σε αίθουσα που θα ανακοινωθεί εν ευθέτω χρόνο) και η Σχολή Διαιτησίας στο dojo του ΑΣ Σπαρτιάτες (Πλάτωνος 1Α, Ελληνικό). Ευχαριστούμε την κα Ποιμενίδου Βασιλεία (Γραμματέα του ΔΣ του ΑΣ Σπαρτιάτες) και την κα Ακριτίδου Βαρβάρα (ΣΑΠΚ Νεάπολης), για την βοήθειά τους στην εξέυρεση / παραχώρηση των χώρων.

Λόγω του ότι η εξέλιξη των κανονισμών διαιτησίας όσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο είναι τόσο ραγδαία κρίνεται απαραίτητη η συμμετοχή και των προπονητών των συλλόγων έτσι ώστε να μεταφέρουν την γνώση αυτή και στους αθλητές τους. Η συμμετοχή των εν ενεργεία διαιτητών είναι υποχρεωτική για να μπορούν να συνεχίσουν να διαιτητεύουν. Το κόστος της συμμετοχής στο σεμινάριο ανέρχεται στα 20 ευρώ για τους εν ενεργεία διαιτητές και προπονητές και 100 ευρώ για τους υποψήφιους νέους διαιτητές.

• Θα ακολουθήσει ανακοίνωση με το πρόγραμμα των σεμιναρίων / σχολής και τις σχετικές λεπτομέρειες.

Αλλά Νέα μας