603 αθλητές στα προκριματικά του Πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων/κορασίδων Α` & Β` σε Λουτράκι και Θεσσαλονίκη

Με συνολικά 603 αθλητές και αθλήτριες από 66 σωματεία απ` όλη την Ελλάδα, θα διεξαχθούν αύριο και την Κυριακή σε Λουτράκι και Θεσσαλονίκη, τα προκριματικά του Πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων/κορασίδων Α` και Β`.

Στο πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος που θα φιλοξενηθεί αύριο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Σταυρούπολης, στη Θεσσαλονίκη, συμμετέχουν συνολικά 22 σωματεία με 93 αθλητές στους παίδες Α`, 43 αθλήτριες στις κορασίδες Α`, 65 αθλητές στους παίδες Β` και 43 αθλήτριες στις κορασίδες Β`.

Αντίστοιχα το πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος θα γίνει την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο Sport Camp Loutraki. Συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες από 44 σωματεία με 118 αθλητές στους παίδες Α`, 67 αθλήτριες στις κορασίδες Α`, 116 αθλητές στους παίδες Β` και 58 αθλήτριες στις κορασίδες Β`.

«Μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή μέσα στον Ιανουάριο, των Πανελληνίων πρωταθλημάτων σε έφηβους/νεάνιδες (Θεσσαλονίκη) και νέους άνδρες/νέες γυναίκες (Αμύνταιο), ήρθε η σειρά για να δώσουν δείγματα γραφής, οι αθλητές και οι αθλήτριες που αποτελούν τον αναπτυξιακό ιστό του αθλήματός μας: οι παίδες/κορασίδες Α` και Β`. Το Σαββατοκύριακο 10-11 Φεβρουαρίου, σε Λουτράκι (Νότια Ελλάδα) και Θεσσαλονίκη (Βόρεια Ελλάδα), θα πραγματοποιηθούν οι προκριματικές φάσεις του Πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων Α` και Β`, οι οποίες αναμένεται να συγκεντρώσουν πολλές εκατοντάδες παιδιά που θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στην τελική φάση. Μια τελική φάση, που σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ομοσπονδίας μας, θα γίνει το Σαββατοκύριακο 6-7 Απριλίου στην πανέμορφη Βέροια. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε όλους τους μικρούς αθλητές και αθλήτρες που θα λάβουν μέρος στις δύο αυτές προκριματικές φάσεις και καλή επιτυχία σε όλα τα σωματεία που θα έχουν εκπροσώπηση σε αυτές», ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Δημήτρης Μιχαηλίδης, πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο.

Η τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων και κορασίδων, θα γίνει στη Βέροια, το διήμερο 6-7 Απριλίου.

Αλλά Νέα μας